NLB BANKA I LET'S DO IT TUZLA ZAJEDNO U AKCIJI ZA ZELENIJI GRAD! - Let's Do It Tuzla

NLB BANKA I LET'S DO IT TUZLA ZAJEDNO U AKCIJI ZA ZELENIJI GRAD! - Let's Do It Tuzla

30 Novembra, 2021

NLB Banka d.d. Sarajevo jedna je od najvećih i najbitnijih finansijskih institucija na području jugoistočne Europe. Matična banka je najveća slovenačka banka, a jednako razvijene i poticajne su i ostale članice NLB Grupacije. Uprkos svim izazovima tržišta, ostvaruju odlične poslovne rezultate i time potvrđuju da NLB Grupacija posluje na efektan i održiv način.

Našem timu je zadovoljstvo i čast sarađivati sa velikim institucijama poput NLB Banke koja je jedna od najuspješnijih u području svog djelovanja godinama unazad. Takvi rezultati govore u prilog ojačanom povjerenju koje je skoro dva miliona klijenata, privrednika i građana, ukazalo NLB bankama na svim tržištima poslovanja. “Let’s Do It” projekat konstantno teži ka poboljšanju svoje strategije rada i djelovanja. Kao odličan primjer vrlo efikasne i produktivne filozofije rada tu je NLB Banka koja sa našim timom stoji rame uz rame već dugi niz godina.

Cilj NLB Banke je izgraditi održiv rast poslovanja s jasnim fokusom na profitabilnost, unapređenje korporativne kulture, poslovnih procesa i učinkovitosti, te obezbjeđenje poticajne radne okoline. Temeljne vrijednosti na kojima NLB Banka bazira svoje poslovanje su: transparentnost, povjerenje, stabilnost, jednostavnost i odgovornost što su neke od odlika koje i tim “Let’s Do It-a” teži ostvariti. Jedna od odlika ove institucije koja se nama posebno dojmila jeste njihovo zanimanje za pitanja koja su od značaja za društveno okruženje i doprinos rješavanju tih pitanja.

Veoma je bitno istaći da njihova poslovna filozofija posebno ističe važnost održivog razvoja i zaštitu životne sredine. Fokusirani su na domene kao što su redukcije potrošnje električne energije, kao i potrošnje papira. S ciljem da podstaknu šire javne mase i dignu svijest o veličini ekoloških problema oni podržavaju pored projekta “Let’s Do It” i druge ekološke akcije i udruženja.

Projekat “Let’s Do It” i NLB Banka, dakle, imaju zajednički cilj, a to je da zemlju učine boljim i čišćim mjestom za ugodniji život, te upravo zbog toga činimo odličan tim ispred kojeg su nedvojbeno još veći uspjesi koje ćemo postizati zajedno u budućnosti.

Ujedinjeni u akciji!